PMR4000RMKIII
PMR4000RMKIII
PMR4000RMKIII
Apart brown

PMR4000RMKIII

Bestelnummer: 10188 Niet op voorraad. Levertijd 14 dagen

De Apart Audio PMR4000RMKIII is de beste en goedkoopste storingsvrije 19” internetradio van Nederland met Spotify integratie en DAB+. Er kan een keuze worden gemaakt uit het luisteren naar duizenden radiozenders. Naast internet radio biedt de PMR4000RMKII een FM RDS tuner, DAB+, Spotify, UPnP en USB, waarmee MP3, WMA, FLAC en WAV bestanden afgespeeld kunnen worden. Kortom, een allesomvattende mediaplayer voor een fantastische prijs.

Spotify koppelen
Wanneer smartphone, computer of tablet op hetzelfde netwerk aanwezig zijn als de PMR4000RMKIII kan er heel eenvoudig een koppeling met Spotify worden gemaakt. De smartphone fungeert hierbij als afstandsbediening, waarmee de PMR4000RMKIII bediend kan worden. Het kost dan ook geen extra batterijverbruik omdat er niet wordt gestreamd.

Storingsvrij
Binnen 2 minuten is de PMR4000RMKIII geïnstalleerd. Via een ethernet kabel (CAT5) kan de internetradio in het netwerk worden gehangen. Dit kan ook draadloos, dankzij ingebouwde WIFI (2.4G/5G). In totaal wordt een bandbreedte gevraagd van slechts 192 kbps, waardoor de PMR4000RMKIII storingsvrij te gebruiken is binnen elk fatsoenlijk ICT-netwerk.

Aansturing en bediening
Dankzijde http-commando’s kan de PMR4000RMKIII worden aangestuurd via 3rd party protocollen, zoals Crestron, Extron, Q-SYS, etc. Dit zorgt ervoor dat de bediening erg eenvoudig gemaakt kan worden. Dankzij de gratis DOK app voor IOS en Android (Frontier Silicon) kan de mediaplayer ook vanaf telefoon of tablet worden bediend. Zodra de app is geïnstalleerd en device op hetzelfde netwerk is aangesloten als de PMR4000RMKII vinden ze elkaar direct.
Desktop bediening vanaf uw pc via: https://sourceforge.net/projects/fs-remote/

19" montage
Dankzij de afneembare 19” beugels kan de PMR4000RMKIII netjes in een 19” rack worden geschroefd. Meestal gebeurt dit in de serverruimte of in hetzelfde rack waar versterkers en mogelijke processing te vinden zijn. De PMR4000RMKII bevat geen mechanische onderdelen, waardoor dit één van de meest betrouwbare muziekbronnen is, die je kunt bedenken.

Voordelen internet radio:

Duizenden zenders beschikbaar
Goede audio overdracht naar uw geluidsinstallatie
Uitstekende ontvangst bij een stabiele internetverbinding
Goede investering voor de toekomst
Bediening met app is mogelijk

Waarom de PMR4000RMKIII?

Te installeren in een 19” rack
Goede kwaliteit van de ingebouwde WIFI router
Uw radiozender start in de ochtend waar deze eerder is uitgezet
Heel makkelijk aan te sluiten met een CAT5 kabel
Spotify integratie
DAB+

Bestelnummer: PMR4000RMKIII

Beschikbare radiozender online: http://www.radioguide.fm/search

Leverbaar Augustus 2019

Meer informatie
Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten