REVAMP2150
REVAMP2150
REVAMP2150
Apart brown

REVAMP2150

Bestelnummer: 10207 Niet op voorraad. Levertijd 14 dagen

Installatie eindversterker

De REVAMP2150 is een 2-kanaals digitale power versterker met een dynamisch vermogen van 2 x 165 Watt op 4 Ohm. Deze kan eenvoudig worden gebrugd naar 1 x 330 Watt op 8 Ohm. Deze klasse D versterker is convectie gekoeld zonder ingebouwde ventilatoren, waardoor de versterker geheel geruisloos is en ook uitstekend bestand tegen stof.

De REVAMP 2150 heeft meerdere luidspreker- en versterker beschermingscircuits ingebouwd om stroom en DC te beschermen, te hoge temperaturen te vermijden en overbelasting van de ingangen te voorkomen. Tijdens het instellen van de gain voor de ingangen is de LED indicator op de achterzijde handig voor het maken van een snelle en eenvoudige instelling. De aansluitingen zijn divers met gebalanceerde en ongebalanceerde ingangen op euroblock of cinch, pass-through uitgangen op cinch en luidspreker uitgangen op euroblock. De versterker heeft een ingebouwde galvanisch gescheiden output transformator, die externe invloeden en/of storingen voorkomt.

In zijn slanke 1U behuizing, lichtgewicht ontwerp zonder knoppen op de voorzijde is de REVAMP2150 uniek in zijn soort en de ideale keuze voor kleine en middelgrote audio installatie projecten.

Ingangen:

Twee ongebalanceerde ingangen op RCA met pass-through
Twee gebalanceerde ingangen op euroblock
Regelaars voor het ingangsniveau op alle ingangen
Individuele mute knoppen per kanaal
LED indicatoren voor indicatie overbelasting voor- en achterzijde

Uitgangen:

2 x 165 Watt op 4 Ohm
2 x 95 Watt op 8 Ohm
1 x 330 Watt op 8 Ohm
Euroblock luidspreker aansluitingen

Specificaties:

19” klasse D versterker
1U inbouwdiepte
Afmetingen: 44 x 230 mm (hoogte x inbouwdiepte)
Voeding: 115-230 VAC
Gewicht: 5,1 KG

Meer informatie
Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten