BIAMP Modena Hub+
BIAMP Modena Hub+
BIAMP Modena Hub+
BIAMP Modena Hub+
BIAMP Modena Hub+
Biamp brown

BIAMP Modena Hub+

Bestelnummer: 10624 Niet op voorraad. Levertijd 14 dagen

De Biamp Modena Hub+ is een draadloze vergader- en presentatie hub, waarmee mensen volledig draadloos verbinding kunnen maken met alle audiovisuele apparatuur in een vergaderruimte. Hier is zelfs geen dongle meer voor nodig. Geen HDMI kabels. Geen USB kabels. Maar volledig draadloos. We kunnen het niet vaak genoeg zeggen.

Met Modena Hub+ kun je onder andere:

  • Draadloos content presenteren op een extern scherm vanaf laptop, smartphone of tablet
  • Presentaties streamen en ontvangen van en naar andere deelnemers in de vergadering
  • Gebruik maken van alle videoconferencing software die er bestaat
  • Presenteren aan maximaal 150 gebruikers dankzij de 'auditorium' modus
  • Draadloos verbinden met een eigen access-point

Summum van Bring Your Own Meeting

Dit is het summum van een Bring Your Own Device meeting experience. Modena Hub+ ondersteunt de meeste videoconferencing software en hardware, terwijl de gebruiker zijn inhoud draadloos kan delen met de andere deelnemers van de vergadering. De Modena Hub+ kan naar wens ook via USB of HDMI worden aangesloten op de resterende audiovisuele apparatuur en is in staat om meerdere USB-apparaten te ondersteunen.

Koppel met Beamtracking
Zo kan de Modena Hub+ gecombineerd worden met een Devio SCR-20 of SCR-25 die voorzien zijn van de unieke en alom geprezen Beamtracking technologie. Dan wordt draadloos gemak en uitmuntende verstaanbaarheid op unieke wijze gecombineerd.

Aansluitmogelijkheden

Ethernet modus
De Modena Hub+ wordt aangesloten op het bedrijfsnetwerk via een ethernetkabel. Dit bedrijfsnetwerk biedt medewerkers ook WiFi mogelijkheid, waardoor men via dit netwerk direct kan koppelen aan de Modena Hub+. Het bedrijfsnetwerk kan zodanig geconfigureerd worden om de Modena Hub+ ook aan gasten te tonen, zoals dit ook wordt gedaan bij scanners en printers.

Direct modus
De Modena Hub+ wordt aangesloten op het bedrijfsnetwerk via een ethernetkabel, terwijl de medewerkers verbonden blijven met hun gebruikelijke netwerk. De Modena Hub+ kan dan als hotspot gebruikt worden, wat betekent dat gasten rechtstreeks hun apparaten verbinden met de SSID die door de Modena Hub+ is gemaakt. Beide netwerken zijn strikt gescheiden.

Infrastructure modus
De Modena Hub+ wordt aangesloten op het bedrijfsnetwerk via een ethernetkabel, terwijl de medewerkers verbonden blijven met hun gebruikelijke netwerk. De WiFi interface is verbonden met het gasten netwerk, waardoor gasten verbonden blijven met het gasten netwerk. Hierdoor wordt een geïsoleerde samenwerkingsomgeving gerealiseerd, waarbij gasten en medewerkers van hun eigen netwerk gebruik blijven maken zonder dat hier extra configuraties aangelegd hoeven te worden.

(zie ook het aansluitschema bij de productfoto's)

Link naar de productpagina op de Biamp website:
https://www.biamp.com/products/product-families/modena/wireless-presentation-systems#modena-hub

Download app: https://www.hrt.website/downlo...

Meer informatie
Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten