WHD X 32-16, onzichtbaar geluid Speaker X32-16 Ohm

WHD X 32-16, onzichtbaar geluid Speaker X32-16 Ohm

Bestelnummer: 12008 Niet op voorraad. Levertijd 14 dagen

De WHD X 32-16 is een geluidssysteem dat compleet verborgen kan worden achter een muur, een koof, achter een spiegel, een glazen wand, een plafond, een deurtje in de keuken of de zijwand van een kast. Laat je fantasie maar de vrije loop, want met deze X 32-16 exciter maak je van de gekste objecten een fantastisch klinkende luidspreker.

Draadloos muziek afspelen
Muziek afspelen doe je draadloos, want dit systeem beschikt over een Bluetooth verbinding waarmee je simpel kunt connecten. Na het herkennen van het apparaat kun je direct jouw favoriete muziek afspelen. De Bluetooth verbinding kan een friendly name gegeven worden en eventueel worden beveiligd met een code. Wanneer je dus meerdere van dit soort systemen in een hotel of wellness center wilt plaatsen, ontstaat er geen verwarring.

Demo?
Wil je weten hoe dit systeem werkt? Schaf eerst de demo aan, die je echt versteld zal laten staan van de verbluffende geluidskwaliteit. De Soundwaver demo vind je hier.

Installatie
Heb je een project of een toepassing waar je onzichtbaar geluid wilt inzetten? Wij helpen je samen met WHD met het maken van een perfecte calculatie. Deze calculatie vertelt je alles over het noodzakelijke vermogen, montageposities en aansluitingen. Neem contact met ons op om een aanvraag te doen.

Meer informatie
Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met onsĀ  Privacybeleid. Sluiten