100 Volt volumeregelaar voor schakelmateriaal

100 Volt volumeregelaars voor schakelmateriaal

19-10-2021 / Nieuws

Hoe vet is dat!

Vanaf nu kun je 100V volumeregelaars naadloos integreren binnen het schakelmateriaal waarmee een ruimte al is uitgerust. Of het nu gaat om schakelmateriaal van GIRA, Büsch-Jaeger of JUNG. Voor alle series bieden wij vanaf nu met de producten van WHD een manier om volumeregeling mee te integreren in het ontwerp dat samen met de elektro installateur of architect is bepaald.

Verschillende modellen
Binnen het pakket van WHD zijn verschillende regelaars verkrijgbaar die stuk voor stuk zijn aangepast op het schakelmateriaal van de eerder genoemde fabrikanten. Ook zijn de regelaars verkrijgbaar in verschillende wattages, met een omroeprelais of met volumestand indicator.

Op de voorzijde van deze variant zie je de verschillende stappen die ingesteld kunnen worden. Deze indicator kan geplaatst worden, maar dat hoeft niet.

Op de achterzijde zie je een kleine transformator en de aansluitingen, waarmee de regelaar verbonden kan worden met de luidspreker bekabeling.

De inbouwdiepte is aangepast, zodat deze exact overeenkomt met de inbouwdiepte die past bij de fabrikant van het schakelmateriaal.

Bekijk de volumeregelaars van WHD op onze website.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten