PS CI LI 1200x1080

iOS en Android App voor Powersoft versterkers

02-10-2020 / Nieuws

De nieuwste update van Powersofts toonaangevende ArmoníaPlus-software geeft system integrators de tools om zelfs de meest ingewikkelde vaste installatie projecten eenvoudig te beheren via de speciale Install Skin. Deze nieuwe software versie met een overvloed aan nieuwe functies zorgt voor ongekende mogelijkheden met Powersoft-versterkers.

Via deze Install Skin kunnen system integrators en audio designers bronnen en zones beheren, een gebruikersinterface volledig aanpassen en kunnen bedieningselementen op maat worden toegevoegd in de Views Designer.

Clever Interaction – Lighter Installations

Powersoft-versterkers kunnen nu mono-, stereo- en meerkanaals bronnen en zones beheren. Dit maakt een gedecentraliseerde systeemverwerking mogelijk die de behoefte aan een externe matrix in veel toepassingen overbodig maakt en ook het aantal kabellengtes kan verminderen, wat resulteert in eenvoudigere en effectievere installaties.

Elk analoog of AES3-signaal kan worden omgezet in Dante en via het netwerk worden gedeeld in de Dante Matrix, die nu standaard is geïntegreerd in ArmoníaPlus. Patchen tussen versterkers en Dante-bronnen wordt alleen gedaan wanneer dat nodig is, waardoor offline bronnen kunnen worden gemaakt en een doeltreffende oplossing wordt geboden voor systemen die de selectie van Dante-bronnen vereisen.

3 manieren van bedienen

ArmoníaPlus 2.0 introduceert een aantal oplossingen om de belangrijkste functies van een installatie op afstand te bedienen. Denk hierbij aan zonebediening, bronselectie en een preset / scene selectie.

Fysieke Wall Mount regelaars voor volume en bron/scene selectie
Er zijn 2 soorten wallmounts beschikbaar. Voor het instellen van het volumeniveau en voor het selecteren van een bron of scene. De WMP Level en WMP Select kunnen via het netwerk worden gedeeld, wat betekent dat een passieve wandcontroller via de GPI op één versterker kan worden aangesloten en de parameters van andere apparaten in hetzelfde netwerk kan besturen.

De WMP-regelaars kunnen worden geconfigureerd om het niveau van een versterkeruitgang aan te passen, evenals van enkele of meerdere zones. WM Select-controllers kunnen worden ingesteld om te werken als bronkeuzeschakelaars voor een zone of worden geconfigureerd als scènekeuzeschakelaars waarmee gebruikers kunnen kiezen uit verschillende systeemconfiguraties met een draai aan een knop.

WebViews in the cloud
De Views Designer maakt het mogelijk om tientallen aanpasbare gebruikersinterfaces (Views) te creëren om de functionaliteiten van meerdere bronnen en zones te besturen en te bewaken. Deze zijn toegankelijk vanaf elk device met een webbrowser.

Powersoft System Control via iOS en Android app
Een speciale app waarmee gebruikers hun installatie kunnen bedienen en waarmee system integrators snel hun ArmoníaPlus-projectontwerpen kunnen laden naar de versterkers en externe bedieningselementen. De app-configuratie wordt ook gedaan in de nieuwe Views Designer.

Bediening en control customizen per zone

En alsof dit nog niet genoeg is, introduceert ArmoníaPlus 2.0 ook nieuwe functies die zijn gericht op het verbeteren van de gebruikerservaring, waaronder meerdere werkruimten (om tegemoet te komen aan de extra complexiteit van vaste installatieprojecten), een synchronisatiemodus (waarmee ArmoníaPlus rechtstreeks met de versterkers kan communiceren, waardoor gebruikers hun systeem kunnen besturen en bewaken), en nieuwe Control- en Views-modi waarmee gebruikers van WebViews en App Views kunnen kiezen hoe ze hun systeem bedienen.

Marc Kocks, Business Development Manager en Application Engineering Manager, zegt: "We zijn erg trots om een systeem te lanceren waarmee de gebruiker een compleet audiosysteem kan besturen vanaf onze DSP- en Dante-versterkers. We hebben deze nieuwe ontwikkeling gebaseerd op de feedback van veel system integrators die onze producten al met succes hebben toegepast in verschillende installaties over de hele wereld. We geloven dat de nieuwe functies hen in staat zullen stellen nog succesvoller en concurrerender te zijn. "

De nieuwe ArmoníaPlus 2.0 kan vanaf 2 oktober hier worden gedownload: https://bit.ly/3n6hUAX. Online webinars voor diepgaande informatie en trainingssessies zullen vanaf 7 oktober beschikbaar worden gesteld via de Powersoft-website: https://bit.ly/2HIPI6V

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten