Armonia Plus 2 2

ArmoniaPlus 2.2 update: online werken aan audio projecten

04-10-2021 / Nieuws

Powersoft maakt vandaag een update beschikbaar van haar software platform ArmoniaPlus. In versie 2.2 kunnen AV installateurs online audio projecten delen en hier samen aan werken.

De update bevrijdt engineers en designers van lokale opslag, waardoor het mogelijk wordt om overal ter wereld op afstand toegang te krijgen tot je projecten en hier ook samen aan te werken.

De projecten kunnen vanaf nu worden opgeslagen in een cloud-omgeving die gebaseerd is op Microsoft. De bestanden kunnen op afstand geopend en opgeslagen worden vanaf elke willekeurige PC, laptop of ander device met een internetverbinding. Collega’s kunnen via een e-mail met link worden uitgenodigd om mee te werken aan het design.

Een betere manier van werken en ontwerpen

ArmoniaPlus 2.2 is een intuïtief, gebruiksvriendelijk platform dat speciaal is gemaakt voor samenwerking. Zodra medewerkers zich hebben aangesloten bij een project kunnen zij een specifieke rol toegewezen krijgen, zoals ‘editor’ of ‘full project owner’.

Daarbij komt de gehele versiegeschiedenis van het project beschikbaar op chronologische volgorde. Dit betekent dat AV installateurs, engineers en designers altijd toegang hebben tot de nieuwste versie van het project. Zelfs wanneer er op het allerlaatst nog wijzigingen zijn aangebracht. Op deze manier kunnen engineers ook op afstand makkelijk ondersteuning bieden.

De externe opslagruimte, die gratis is voor alle geregistreerde MyPowersoft-gebruikers, is ook een ideale plek om je projecten na voltooiing te archiveren.

“Cloud opslag heeft de manier waarop mensen werken veranderd en zorgt ervoor dat we op andere wijze met elkaar communiceren”, vertel Leonardo Weber, die verantwoordelijk is voor Product Management binnen Powersoft. “Wij wilden deze voordelen ook bieden aan Powersoft-gebruikers.”

“Door ArmoniaPlus ontwerpen online op te slaan en te delen kunnen teams niet alleen samenwerken tijdens ontwerp- en installatiefases van een project, maar wordt support op afstand ook veel eenvoudiger en effectiever. Het is niet meer nodig om bestanden per mail uit te wisselen wanneer ondersteuning nodig is of wanneer er gezocht moet worden naar de nieuwste versie van een project.”

Eenvoudig netwerkbeheer

Een andere feature die beschikbaar komt binnen ArmoniaPlus 2.2 is de mogelijkheid om de status van Powersoft versterkers te bewaken via het SNMP-protocol.

Powersoft versterkers worden steeds vaker geïntegreerd in een netwerk waarin ook veel andere apparaten te vinden zijn. Denk hierbij aan switchers, camera’s of andere audiovisuele hardware. Dankzij de implementatie van SNMP kunnen essentiële gegevens doorgegeven worden. Denk hierbij aan de status van de versterkers, mogelijke foutmeldingen en performance.

SNMP wordt ondersteund door de MEZZO serie, X-Serie, T-Serie, Quattrocanali’s DSP+DANTE, Duecanali’s DSP+DANTE en Ottocanali DSP+DANTE.

Overige verbeteringen

Er zijn meer verbeteringen doorgevoerd binnen de nieuwe update, te weten:

  • Dynamic Music Distribution: Met een 4-kanaals MEZZO versterker kunnen nu 4 zones individueel aangestuurd worden.
  • Mono-mix Dante: stereo bronnen kunnen nu als monomix gedistribueerd worden binnen Dante. Hierdoor kunnen meer muziekbronnen worden aangesloten, terwijl er minder kanalen voor gebruikt hoeven te worden.
  • WM-Touch netwerkherstel: het IP-adres van een WM-Touch touchpanel kan geconfigureerd worden. Zelfs wanneer deze in een ander subnet is geplaatst.
  • Waarschuwingen voor Dante configuraties: ArmoniaPlus waarschuwt wanneer het systeem ontwerp het maximaal aantal beschikbare Dante-stromen zou kunnen overschrijden. Ook geeft de software een melding wanneer een audiosysteem ontworpen wordt met eventuele Dante fanout.

ArmoniaPlus 2.2 downloaden

Je kunt de nieuwste update nu downloaden via de website van Powersoft. De link vind je hieronder:

https://www.powersoft.com/en/software/armoniaplus/

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten