Powersoft WM Touch touchscreen

Bedien jouw audiosysteem met het Touchpanel van Powersoft

26-03-2021 / Nieuws

Powersoft introduceerde recent haar concept 'Dynamic Music Distribution', een nieuwe manier van denken over het ontwerpen, bedienen en inrichten van een multi-zone audiosysteem ten behoeve van muziek, achtergrondmuziek of presentatie doeleinden. Door slim gebruik te maken van Dante en hun eigen DSP platform ArmoniaPlus hoeven er geen matrix systemen of voorversterkers meer gespecificeerd te worden binnen een audiosysteem.

De bediening kan plaatsvinden via een webbrowser, via externe volume- en bronregelaars, maar vanaf nu ook met een geheel eigen touchscreen. De WM Touch is een 10" 4:3 touchscreen welke zowel horizontaal alsook verticaal geplaatst kan worden op de wand. Via het overzichtelijke menu kunnen volume, bronselectie en preset selectie worden gedaan.

Powersoft WM Touch

De WM Touch is uitgerust met diverse user interface layouts die geselecteerd kunnen worden. Binnen de gerelateerde ArmoniaPlus DSP software kunnen alle presets gemaakt worden, volumeniveaus geregeld worden en bronnen worden geactiveerd. De software draait stabiel op het eigen netwerk en is dus niet afhankelijk van het bedrijfsnetwerk.

Check de productpagina voor meer informatie.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten