Biamp Black Edge Speaker Wall View 201215

Biamp Desono EX opbouw luidsprekers

04-02-2021 / Nieuws

Biamp introduceert de nieuwe Desono EX serie, die bestaat uit een moderne lijn van slanke, hoogwaardige opbouwluidsprekers voor het weergeven van muziek en spraak. Ontworpen voor gebruik binnen en buiten, waarbij nadrukkelijk veel aandacht is besteed aan een waanzinnige manier van monteren. De Desono EX serie bestaat uit een 6,5", 8" en 10" coaxiale 2-weg speaker, alsook een 10" subwoofer. Alle modellen kunnen binnen een 100V systeem gebruikt worden of op lage impedantie.

"Als onze premium instap in de categorie Business Audio, levert de Desono EX-serie geluid in hoge kwaliteit in een modern, esthetisch ontwerp dat ideaal is voor binnen- of buitentoepassingen waar muziek essentieel is voor de algehele totaalbeleving", aldus Joe Andrulis, Executive Vice President Corporate Development, Biamp. "De Desono EX-serie wordt niet alleen gewaardeerd door de luisteraar, maar ook door system designers en integrators die het opvallende uiterlijk, de muzikaliteit, de spraakverstaanbaarheid, de consistente dekking en de montageflexibiliteit zullen omarmen."

Waanzinnige akoestische performance

Biamp's Desono EX-serie opbouwluidsprekers bieden uitstekende akoestische prestaties, uniforme dekking en elegante esthetiek voor een breed scala aan gedistribueerde binnen- en buitentoepassingen, waaronder presentatieruimten, restaurants, hotels, bars, multifunctionele ruimtes, alsook in de entertainment- en sportfaciliteiten. De Desono EX-serie is EN54-24-gecertificeerd.

Het kleinste broertje uit de nieuwe serie, de Desono EX-S6, is een 6,5-inch tweeweg opbouwluidspreker en is ideaal voor het leveren van discreet, gedistribueerd geluid in toepassingen die uitzonderlijke audiohelderheid vereisen. De Desono EX-S8 is een 8-inch tweeweg opbouwluidspreker die zorgt voor een gedetailleerde weergave van presentaties. Het is een uitstekende luidspreker voor systemen waar helderheid gewenst is. De 10-inch Desono EX-S10 biedt uitstekende muzikaliteit met diepe LF-extensie. Het is perfect geschikt voor gebruik toepassingen waar geen subwoofers ingezet kunnen worden. Ten slotte biedt de 10-inch Desono EX-10SUB-subwoofer een extra diepe basis voor de EX-S6- of EX-S8-systemen voor het afspelen van muziek op de voorgrond over het volledige bereik.

Montage op verschillende manieren

Elk van de modellen kan snel en eenvoudig worden geïnstalleerd met twee flexibele montageopties, de ClickMount ™ Pan-Tilt-beugel of de ClickMount U-beugel met indexering, die montage op vrijwel elke locatie of oriëntatie mogelijk maakt. Beide montageopties verkorten de installatietijd en zijn diefstal- en fraudebestendig.

Productinfo

Meer informatie is te vinden op de volgende pagina´s:

Biamp Desono EX S6-CM-B
Biamp Desono EX S8-CM-B
Biamp Desono EX S10-CM-B

Biamp Desono EX S10-SUB-CM-B

Levertijd: Q2 2021

Meer informatie is ook te vinden op de website van Biamp.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten