Biamp Apart PREZONE2

Biamp PREZONE2 leverbaar

19-08-2020 / Nieuws

De populaire Biamp PREZONE2 is leverbaar vanaf begin september 2020. Deze 2-kanaals matrix beschikt over bronselectie en volumeregeling voor 2 zones. Hierbij kan gekozen worden uit 4 bronnen die aangesloten kunnen worden op 4 ongebalanceerde lijningangen. Ook kan er uit 2 microfoons gekozen worden, welke aangesloten kunnen worden op 2 gebalanceerde microfooningangen.

Bediening via WebApp of bedienpaneel

De bronselectie, volumeregeling en microfoons kunnen worden bediend via een overzichtelijke WebApp. Deze WebApp kan benaderd worden via een IP-adres in een browser. Vanzelfsprekend kan deze geladen worden op desktop, tablet of smartphone. De app past zich hierbij geheel responsive aan en de gebruiksvriendelijkheid blijft hierbij optimaal.

Een andere wijze om de PREZONE2 te bedienen is via het DIWAC bedienpaneel. Dit is het meest overzichtelijke bedienpaneeltje uit de markt en geeft de gebruiker gewoon de meest eenvoudige bedienmogelijkheid. Dit kan geen mens fout doen.

Een andere optie is het aansluiten van de ALINP, waarmee een externe microfoon of bron in een ruimte aangesloten kan worden als extra input.

Omroepfunctionaliteit

De PREZONE2 is uitgerust met omroepfunctionaliteit voor 2 zones. Hiervoor kan de MICPAT-2 ingezet worden. Wanneer deze is gekoppeld krijgt de omroep automatisch prioriteit over de lijn- en microfooningangen. Via een chime wordt de omroepboodschap aangekondigd.

Dankzij de emergency input kan ook een ontruimingsinstallatie of brandmeldinstallatie gekoppeld worden.

Extern aanstuurbaar

De PREZONE 2 is dusdanig ingericht, zodat deze gemakkelijk aangestuurd kan worden door Crestron, AMX, Neets, CUE, Extron of andere besturingssystemen. Ook is er een RS232 poort beschikbaar.

Uiteraard zijn alle codes beschikbaar in de handleiding om deze sturingen mogelijk te maken.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met onsĀ  Privacybeleid. Sluiten