Mennegat nieuwsberichten 1000 x 750 3

Biamp TesiraFORTÉ X Serie: max 16 Beamtracking microfoons op één DSP

04-02-2021 / Nieuws

Biamp lanceert de nieuwe TesiraFORTÉ X serie! Een reeks premium DSP's met een open architectuur voor vergaderruimtes, die zijn ontworpen voor veeleisende conferentietoepasssingen waarin maatwerk cruciaal is. Binnen de nieuwe Tesira FORTÉ X serie wordt de geavanceerde DSP technologie van het bestaande Tesira FORTÉ systeem gecombineerd met optimale netwerkconnectiviteit binnen een compact industrieel ontwerp. Alle connectiviteit en DSP power zit nu in één compact apparaat, waardoor de implementatie van high end conferentie audio in vergaderruimtes wordt vereenvoudigd.

"De TesiraFORTÉ X-serie is de volgende generatie van Biamp's populaire TesiraFORTÉ processors", aldus Joe Andrulis, Executive Vice President Corporate Development bij Biamp. "De TesiraFORTÉ X-serie biedt krachtige signaalverwerking, AVB- en Dante-netwerkconnectiviteit, POE + vermogen, verbeterde VoIP-ondersteuning en geavanceerde automatisering binnen een verbazingwekkend klein apparaat dat vrijwel overal kan worden gemonteerd."

Ondersteuning voor Dante en AVB

De TesiraFORTÉ X-serie van Biamp combineert de functionaliteit van de huidige TesiraFORTÉ met de connectiviteit van TesiraCONNECT ™ in een klein, aantrekkelijk ontwerp, perfect geschikt voor moderne UC-gebaseerde of VoIP-vergaderomgevingen. Elke unit is compact genoeg om overal te worden geïnstalleerd en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal dat ideaal is voor installatie aan de muur of achter een display. TesiraFORTÉ X-serie ondersteunt zowel Dante ™ als AVB kant-en-klaar, waardoor integratie met andere AV-componenten eenvoudig en flexibel is. Er zijn drie modellen in de TesiraFORTÉ X-serie, de X 400, X 800 en X 1600 met respectievelijk vier, acht en 16 kanalen AEC (akoestische echo-onderdrukking) - genoeg voor maximaal 16 Biamp Parlé ™ Beamtracking ™ -microfoons.

Biamp Launch

TesiraFORTÉ X biedt ook een snelle en eenvoudige installatie dankzij het nieuwe Biamp Launch, waarmee de hele Biamp configuratie met één druk op de knop automatisch ingesteld kan worden. Installateurs kunnen al hun apparaten in de ruimte verbindn en drukken op de startknop voor een volledig geautomatiseerde installatie-ervaring. Door het automatiseren van het afstemmen en inbedrijfstellen van de ruimte garandeert Biamp Launch consistent geweldige audio in elke ruimte. Als alternatief kunnen installateurs de TesiraFORTÉ X-serie op de traditionele manier programmeren met alle maatwerk en flexibiliteit die ze van Tesira ™ verwachten.

Elke unit heeft vijf (vier PoE + -aangedreven) netwerkpoorten om andere randapparatuur voor conferenties aan te sluiten en die kunnen worden gebruikt voor Dante, AVB-media, VoIP en controle van verkeer. De TesiraFORTÉ X-serie bevat een USB-interface voor audioverbindingen met UC-hostapparaten, die HID-synchronisatie tussen Tesira en softcodec-applicaties ondersteunen. Het past perfect bij Biamp's Modena ™ draadloze presentatiesystemen voor een verbeterde BYOD-vergaderervaring.

TesiraFORTÉ X wordt volledig ondersteund in SageVue ™, Biamp's geavanceerde monitoring- en beheerplatform voor AV-apparaten. SageVue geeft technologie-, IT - en AV managers volledige toegang tot de status van hun Biamp-apparaten en omvat belangrijke functies zoals planning, firmware en systeemupdates, en beschikt ook over een RESTful API voor integratie met zakelijke dashboardsystemen.

Product info

Lees meer product details over de TesiraFORTÉ X400, X800 of X1600.

Bekijk de nieuwe TesiraFORTÉ X Serie op de website van Biamp

Levertijd: Q2 2021

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten