Biamp Zoom Rooms

Biamp Zoom Rooms

29-05-2020 / Nieuws

Biamp heeft recent alle officiële testprogramma's voor compatibiliteit en audiokwaliteit van Zoom voltooid. Vanaf nu is het mogelijk om de Devio en Tesira producten in te zetten voor gebruik met Zoom en speciale Zoom Rooms. Hieronder volgen enkele productconfiguraties waar Biamp producten perfect tot hun recht komen in combinatie met Zoom.

Huddle Zoom Room

Met Devio biedt Biamp een oplossing die erg gebruiksvriendelijk is voor kleinere ruimtes waar op hybride wijze samen wordt gewerkt. Het is een laptop-based conference room waarbij de auto setup zorgt voor een perfecte instelling van het geluidsniveau en de integratie met randapparatuur.

De configuratie bestaat uit:

Medium Zoom Room

Naarmate meetings steeds omvangrijker en belangrijker worden is verstaanbaarheid van cruciaal belang voor een gestructureerde beleving. De Beamtracking microfoons van Biamp zorgen ervoor dat elke stem duidelijk wordt gehoord en tracken elke deelnemer door de hele ruimte heen.

Configuratie bestaat uit:

Large Zoom Room

Zodra er wat meer deelnemers meedoen in een vergadering op afstand mag de audiokwaliteit hier niet onder lijden. De Tesira DSP gaat akoestische uitdagingen niet uit de weg en maakt het mogelijk om veel ruimtes aan elkaar te verbinden zodat deze perfect gemonitord en uitgebreid kunnen worden.

Configuratie bestaat uit: