Biamp conference room bundels voor Microsoft Teams Rooms

Conference Room bundels voor Teams

04-08-2020 / Nieuws

Maar liefst 4 nieuwe Conference Room bundels van Biamp zijn door Microsoft officieel gecertificeerd voor gebruik met Teams. Door deze bundels te integreren met Microsoft ontstaat een waanzinnige vergaderbeleving waarbij alle elementen op elkaar zijn afgestemd.

Elke bundel bevat Parlé Beamtracking microfoons voor op tafel of in het plafond. Samen met de Tesira DSP's en enkele accessoires kan een uitstekende audio-ervaring gebouwd in elke Teams Room, waarbij alle apparatuur automatisch met elkaar gaat praten.

Buitengewone audiokwaliteit

Joe Andrullis, Executive Vice President of Corporate Development van Biamp legt uit: "Deze nieuwe bundel die zijn gecertificeerd voor Microsoft Teams laten gebruikers genieten van buitengewone audiokwaliteit. Hierom staat Biamp bekend en we hebben we dan het volste vertrouwen van Microsoft gekregen, omdat we voldoen aan alle strenge eisen voor wat betreft compatibiliteit en performance. Deze complete oplossingen maken kristalheldere communicatie sneller en efficiënter dan ooit voor bedrijven die Teams Rooms gebruiken. Zelfs in grote en uitdagende ruimtes."

Albert Kooiman, directeur van Microsoft Teams Devices Partner Engineering en Engineering vult aan: "Microsoft Teams Rooms in alle formaten moeten eenvoudig ingesteld kunnen worden en de beste audio-ervaring geven voor mensen die in de ruimte en op afstand werken. De bundels van Biamp bieden onze klanten een compleet audio ecosysteem in verschillende ruimtes."

Meer info?

Check alle bundels in de Amerikaanse Microsoft Teams Certified Devices Store.
Lees het volledige persbericht.
Lees meer over de integratie van Biamp in Microsoft Teams Rooms.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten