Powersoft Control4 Plugin 1200x800

Control4 plugin voor Powersoft Mezzo

23-11-2023 / Nieuws

Mezzo Control4 plugin

Powersoft Mezzo, het unieke half 19 inch installatieversterkerplatform, is nu compatibel met Control4 smart home-systemen.

De release van een Control4 plugin maakt het voor AV systemintegrators gemakkelijk om Mezzo te integreren met een van de meest populaire systemen voor domotica, en resulteert in een vernieuwende focus voor Powersoft op de residentiële markt.Met het Control4 platform is het mogelijk om meer dan 13.500 producten van derden aan te sturen – te denken aan verlichting, audio, video, klimaatbeheersing, intercom en beveiligingsapparatuur – en wordt al gebruikt door huiseigenaren en bedrijven in meer dan 100 landen.

Als leverancier van automatiserings- en netwerksystemen voor woningen en bedrijven biedt Control4 een gepersonaliseerd en uniform smart home-systeem om aangesloten apparaten te automatiseren en te bedienen.

Systeemintegrators die Control4 kiezen als hun tool voor het besturen van AV-automatisering hebben nu ook toegang tot de functies van deze veelzijdige Mezzo audio versterkers.

Voorbeeld van een Mezzo in Control4 gebruikers interface.

Dankzij de ingebouwde matrixfuncties die in de DSP van de Mezzo zijn verwerkt is het nu mogelijk om de veelal verouderde en dure hardware-matrixen buiten beeld te laten in multiroom systemen met maximaal 4 zones.

De visie achter Mezzo is dat het elimineren van overbodige hardware zal resulteren in hoogwaardige audioweergave, gecombineerd met hoge efficiëntie op het gebied van energieverbruik (green audio power).

De combinatie van Control4 met Mezzo biedt de eindgebruiker toegang tot:
• Stand-by bediening (aan/uit)
• Gain en mute bediening voor alle 4 kanalen van de User EQ-sectie
• Ingangsmatrixbediening
• Analoge bronnen
• Mezzo-status

Voorbeeld van Mute bediening in Control4 gebruikers interface.


Let op: Je kunt de Dante functionaliteit niet gebruiken in Control4. Dus je kunt alle Mezzo's inzetten maar als je een Mezzo versterker met Dante kiest kun je Dante niet gebruiken.


Heb je vragen? Wij zijn er voor je, stuur een bericht via onze contactpagina of bel met 0547-382500.

Persbericht op de website van Powersoft: https://www.powersoft.com/en/m...

Bijgewerkt op 12 december 2023.