Powersoft EN54 16 versterkers

EN54 certificering Powersoft versterkers

24-06-2020 / Nieuws

Alle installatieversterkers van Powersoft zijn vanaf vandaag officieel EN54-16 gecertificeerd. Hiermee mogen deze gebruikt worden in Public Address en Voice Alarm systemen. In de EN54-16 certificering zijn test- en prestatiecriteria vastgelegd, waardoor de versterkers officieel ingezet mogen worden binnen alarmsystemen in gebouwen waar het alarmsignaal wordt weergegeven middels een toon of gesproken bericht.

Deze certificering geldt voor de Duecanali, Quattrocanali, Ottocanali en X Series.

All in one versterkers

Dankzij de certificering kunnen de versterkers nu ingezet worden als ontruimingssysteem in combinatie met een reguliere geluidsinstallatie bedoeld voor entertainment, achtergrondmuziek en omroep. Het maakt Powersoft tot de ideale all-in-one versterker voor integrators, consultants en eindgebruikers, die naar een integrale oplossing zoeken.

Kosten efficiënt

Powersoft levert dankzij dit keurmerk een zeer kosten efficiënte oplossing voor een verscheidenheid aan projecten. Denk aan geluids- en ontruimingsinstallaties in stadions, openbare gebouwen, industriële fabrieken, beursgebouwen, kantoorpanden, cruise schepen, etc.

Waarom kosten efficiënt?

  • Zuinig in stroomverbruik (Green Audio Power)
  • Veel vermogen per kanaal
  • Elk kanaal een eigen impedantie
  • Powersharing
  • EN54-16 certificering
  • Uitgebreide monitoring en controle mogelijkheden
  • Optimale integratie met externe fabrikanten dankzij API

Lokale regelgeving

Ondanks dat de EN54 specificatie de richtlijnen van de EU dekt moet er bij het installeren van gesproken woord ontruimingsinstallaties rekening worden gehouden met lokale regelgeving. Deze kunnen verschillen inzake de verwachte prestaties- en ontwerpcriteria, vaak gerelateerd aan de omvang van het project.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten