MAG Audio theater Prinsenbeek

MAG Audio in toneelzaal De Drie Linden

19-06-2020 / Nieuws

De Drie Linden is een Gemeentelijk Sport- en Welzijnsaccommodatie in Prinsenbeek en speelt een belangrijke, culturele rol in de regio. 'De huiskamer van Prinsenbeek' is een plek waar in alle vrijheid aan vrijetijdsbesteding gedaan kan worden. Zo herbergt het gebouw een sporthal, toneelzaal, judozaal, turnzaal, jeugdhonk en diverse vergaderzalen. In de toneelzaal heeft onze installatiepartner Prodjex Audiovisueel afgelopen maand een nieuw audiosysteem mogen aanleggen. Hierbij is gekozen voor MAG Audio.

Uitgangspunten nieuwe audiosysteem

Voordat de installatie aangelegd mocht worden was er een duidelijke wensenlijst vanuit De Drie Linden. Zo zocht men een audiosysteem dat een egale spreiding met hoge spraakverstaanbaarheid over de hele ruimte kon garanderen. Daarbij moest het een compact systeem zijn dat eventueel tijdens carnaval verder uitgebreid kan worden om het feest in volle gang te houden.

MAG Audio Fly

Prodjex Audiovisueel was al volledig overtuigd van MAG Audio. Nu De Drie Linden nog. Tijdens een uitgebreide demonstratie mocht Prodjex zijn uitgedachte oplossing laten horen. Deze oplossing bestond uit het vliegen van een dubbele 12" subwoofer per kan met daaronder 2 stuks FLY6 top speakers. Alle componenten zijn actief en voorzien van Powersoft versterkermodules.

Op het podium zijn 4 Focus12 vloermonitors geplaatst die draaien op een externe Powersoft versterker.

Podium Zuidhaege

Eerder al koos Podium Zuidhaege voor MAG Audio in theaterzaal De Schalm. Hiermee is De Drie Linden de tweede toneelzaal die in korte tijd voor MAG Audio kiest.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met onsĀ  Privacybeleid. Sluiten