Moodsonic

Mennegat Trading BV distributeur Moodsonic in Nederland

24-02-2021 / Nieuws

Enter, Mennegat Trading BV, distributeur van professionele audio systemen, kondigt een samenwerking aan met Moodsonic. Moodsonic ontwikkelt biofiele geluidstechnologie, waarmee het welzijn op kantoren en werkplekken op multi-sensorisch niveau verbeterd kan worden.

Het geluidsniveau op kantoren vormt een bijzondere uitdaging voor werknemers en bedrijven. Ruimtes kunnen te stil zijn, waardoor een minimale hoeveelheid geluid kan zorgen voor opvallend veel afleiding tijdens het werk, terwijl hoge geluidsniveaus juist stress en/of andere gezondheidsproblemen veroorzaken.

Biophilic soundscapes

Wetenschappelijk is aangetoond dat biofiele geluiden de focus, het herstel, het comfort, de privacy en de motivatie verbeteren. Moodsonic combineert al deze bewezen voordelen met slimme gebouwtechnologie binnen intelligente soundscapes. Het welzijn van de ruimtes waarin deze technologie wordt toegepast wordt op diverse manieren verbeterd, omdat de soundscapes zich aanpassen aan de medewerkers binnen het gebouw en rekening houdt met de functionaliteit van ruimtes binnen het pand.

Trots op het partnership met Moodsonic

Mennegat Trading BV is één van de eerste distributeurs in Europa die de unieke audiotechnologie van Moodsonic kan leveren. De samenwerking draagt perfect bij aan de doelstelling van Mennegat om innovatieve audio systemen te leveren die echt van toegevoegde waarde zijn binnen het bedrijfsleven in Nederland.

“We zijn er als Mennegat Trading trots op dat we een partnership kunnen starten met zo’n uniek en innovatief concept als Moodsonic. Wij zijn al jaren op zoek naar een passende audio oplossing die op kantoor echt het verschil maakt. De technologie van Moodsonic maakt dit verschil en bovendien zijn we door hun compatibiliteit met gebouwbeheersystemen een interessante gesprekspartner van architecten, interieurinrichters, alsook gebouw- en vastgoedontwikkelaars.”

“Voor ons allemaal heeft Covid-19 de rol van het kantoor en de werkplek op zijn kop gezet. Het is dan ook belangrijker dan ooit om gebouwen te creëren die zich intelligent kunnen aanpassen aan de behoeften van de werknemers en hen tegelijkertijd op hun gemak en betrokken laten voelen”, aldus Evan Benway, Managing Director van Moodsonic. “We zijn verheugd om samen te werken met Mennegat Trading en zien er naar uit om de kracht van geluid te benutten in innovatieve, nieuwe projecten.”

Over Mennegat Trading BV
Met bijna 25 jaar ervaring in de Nederlandse AV-industrie is Mennegat Trading de snelst groeiende professionele audiodistributeur op de Nederlandse markt en levert ze merken als Biamp, Powersoft, Apart Audio, Community Professional, Cambridge Soundmasking, Moodsonic, MAG Audio en OPUS Technologies. Met de toevoeging van beyerdynamic heeft Mennegat Trading een enorme stap gezet om haar professionele audioportfolio te vervolledigen die wordt aangeboden in ruimtes binnen het bedrijfsleven, maar ook voor onderwijs-, horeca- en winkelomgevingen.

Over Moodsonic
Moodsonic maakt gebruik van de kracht van geluid om het welzijn te bevorderen, de productiviteit te verbeteren en meer inclusieve gebouwen te creëren. De gepatenteerde generatieve soundscape-technologie brengt intelligent, multi-zone, interactief biofiel geluid naar de werkplek en daarbuiten. Moodsonic is eigendom van The Sound Agency, een audio advies bureau uit Engeland met meer dan 15 jaar ervaring met het installeren van biofiele soundscapes in gebouwen over de hele wereld.


Voor meer informatie over Moodsonic verwijzen wij u naar hun website.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten