Sonance Professional Series

Mennegat Trading BV distributeur voor Sonance Pro Series

14-06-2021 / Nieuws

Vanaf 1 juni is Mennegat Trading BV door Sonance aangesteld als distributeur van de hele Sonance Professional lijn voor de Nederlandse markt. De aanstelling van Mennegat Trading BV is een gevolg van de verticale marktstrategie van Sonance, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen de producten voor de commerciële markt en de residentiële markt. AVA Audio Video Automation BV zal de distributie van Sonance voor de residentiële sector blijven vervullen.

Mennegat Trading BV is de snelst groeiende distributeur in de Nederlandse audio installatie markt en levert merken als Biamp, Beyerdynamic, Powersoft en MAG Audio. Met de producten uit de Sonance Professional Series breidt Mennegat Trading BV het aanbod uit voor high-end installatieprojecten in het bedrijfsleven, hospitality en retail markt.

Herjan Mennegat, Managing Director van Mennegat Trading BV, licht toe: “We zijn heel erg trots om de producten van Sonance toe te voegen aan ons pakket. Ze vullen een gat op in ons portfolio en we kijken er naar uit om ze beschikbaar te stellen voor de Nederlandse AV-markt. Sonance heeft 100 Volt opnieuw uitgevonden met deze nieuwe lijn. Wie dacht dat high-end geluidskwaliteit alleen mogelijk was op lage impedantie nodig ik van harte uit om naar Sonance te gaan luisteren. Je staat verstelt! In combinatie met de versterkers van Powersoft is dit een ijzersterke combi waar ik op voorhand al van weet dat heel veel klanten hier heel gelukkig van gaan worden!”

Adrian Ickeringill, International Sales Director van Sonance, zal de relatie met Mennegat Trading BV beheren. Ickeringill: “Voor Sonance is authentiek partnership het fundament voor een succesvolle samenwerking. We hebben veel onderzoek gedaan naar het vinden van de juiste partner voor onze Professional Series in de Nederlandse markt en we zijn dan ook verheugd dat we deze samenwerking met Mennegat Trading BV kunnen aankondigen. Hun nadrukkelijke focus op commerciële audio installaties in combinatie met hun unieke marketing aanpak en uitstekende klantenservice biedt een fantastisch perspectief. Ik kan niet wachten om Sonance Professional, de nieuwe IS8T Invisible Speakers, maar ook de Landscape- en OMNI-6T outdoor speakers onder de aandacht te brengen bij elke 100 Volt professional in Nederland. Wij zullen hierbij alle support bieden op het gebied van project design en demonstratie mogelijkheden.”

De Sonance Professional Series werd geïntroduceerd in 2017 en is een uniek product geworden dankzij de toonaangevende transformatortechnologie, die ervoor zorgt dat 100 Volt audio een nieuwe betekenis heeft gekregen. Nooit eerder klonken 100V inbouwspeakers, pendelspeakers en opbouwspeakers net zo goed als speakers die op 8 Ohm zijn aangesloten. Alle luidsprekers uit de Professional Series beschikken bovendien over dezelfde klankkleur, zodat ze uitstekend kunnen worden gecombineerd binnen een ruimte.

Bekijk de producten van Sonance Professional op onze website.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten