Untitled design 7

Mennegat Trading BV importeur van WHD audio oplossingen

10-09-2021 / Nieuws

Met ingang van 1 september 2021 is Mennegat Trading BV de Nederlandse importeur van de Duitse audio fabrikant WHD. Het Duitse familiebedrijf WHD staan onder bezielende leiding van Stefan Wüber, die als geen ander begrijpt dat de audio installatie markt maximaal in beweging is. WHD investeert maximaal in nieuwe audio technologie, zoals Bluetooth, draadloos geluid, onzichtbaar geluid, streaming, DSP techniek en nog heel veel meer.

Historie van 90 jaar
WHD is een middelgroot familiebedrijf en bestaat al 90 jaar. Inmiddels bestaat het voltallige team uit 50 specialisten. Ervaring en passie wordt gecombineerd met technologie en emotie. Van design luidsprekers tot innovatieve besturingssystemen en industriële audio toepassingen. Open staan voor verandering is wat WHD al 90 jaar drijft. Door mee te blijven veranderen kan WHD aan de toekomstige behoefte van eindgebruikers, professionele AV installatiebedrijven en elektrotechnische installateurs voldoen. Alle producten van WHD worden gemaakt in Deisslingen, Duitsland.

Investering in nieuwe technologie voor de zakelijke markt
Waarom Mennegat Trading BV voor WHD kiest? Omdat WHD met haar uitgebreide portfolio bewijst dat ze de technologie, waar mensen thuis al aan gewend zijn geraakt, willen gaan inzetten in de zakelijke omgeving. En dat is precies waar onze klanten behoefte aan hebben. Technologie van thuis, geschikt voor het bedrijfsleven. In het kader van bediengemak, connectiviteit, installatievriendelijkheid, geluidskwaliteit en flexibiliteit.


Maatwerk audio oplossingen
Ferdi van den Berg, Mennegat Trading BV: "Na ons bezoek aan de fabriek van WHD in Deisslingen zijn we overtuigd geraakt van de klasse die WHD te bieden heeft. Vooral het feit dat WHD alles in eigen beheer heeft. Van assemblage en fabricage tot engineering en ontwerp. Van akoestische metingen tot een spuiterij. Daarbij hebben we Stefan Hüber leren kennen als een energieke leider die open staat voor suggesties, verandering en ontwikkeling. Omdat WHD gewend is om altijd maatwerk oplossingen te bieden geeft ons dit heel veel flexibiliteit naar onze klanten. Dat is nieuw voor ons, maar we kijken er erg naar uit om de Nederlandse markt deze mogelijkheden te bieden."


Mennegat Trading en WHD
Stefan Hüber, directeur en eigenaar van WHD: "Herjan en Ferdi hebben ons razend enthousiast gemaakt over hun plannen in Nederland en hun visie op de rol van muziek in het bedrijfsleven, horeca en retail. Beide zijn we familiebedrijven en beide denken we in oplossingen in plaats van beperkingen. Die mindset zorgt ervoor dat we al gauw op één lijn kwamen en dat we onze energie gaan inzetten om WHD succesvol te maken op de Nederlandse markt. We kijken ontzettend uit naar onze samenwerking en binnenkort verwachten we de eerste groep dealers al voor een training in Deisslingen. Het feit dat Mennegat Trading BV zo snel een groep klanten weet te motiveren om deze reis te maken stemt ons heel positief."

Meer weten over WHD?
Bekijk het portfolio op onze website via de volgende link. Komende maanden worden steeds meer producten toegevoegd aan het pakket. Heb je interesse om WHD in te kopen bel dan met ons via 0547-382500 of mail ons op info@mennegat.nl.

Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten