Update Powersoft Dynamic Music Distribution

Powersoft ArmoniaPlus Update 2.3

19-04-2022 / Nieuws

Powersoft firmware update 2.3 van ArmoniaPlus is vanaf vandaag beschikbaar om te downloaden. Deze belangrijke update zorgt voor meer controle over Dynamic Music Distribution - een ultieme, nieuwe manier om muziek te distribueren binnen een audiosysteem.

Dynamic Music Distribution geeft system integrators en AV installateurs de mogelijkheid om ingangen en zones gemakkelijk en efficiënt te gebruiken dankzij dynamische routeringsmogelijkheden op de versterkers van Powersoft. Dit maakt het eenvoudig om muziek en andere bronnen dynamisch te verdelen en te sturen tussen verschillende zones en over meerdere versterkers. Hierbij maakt het niet meer uit waar de bron zich bevindt en is er geen noodzaak meer van een gecentraliseerde DSP.

Subzoneregeling
Binnen de nieuwste update kunnen eenvoudig groepen luidsprekers binnen een zone worden geselecteerd om subzones te creëren met hun eigen volumeniveau. Hoewel de audiobron voor iedereen hetzelfde is, kan het volume van elke subzone door de gebruiker individueel worden aangepast via een van de Powersoft-bedieningsinterfaces, zoals de WM Touch en Sys Control-app.

WM Touch-upgrade
ArmoníaPlus v2.3-updates zijn ook beschikbaar voor de WM Touch. Hierop zijn enkele verbeteringen in de gebruiksvriendelijkheid doorgevoerd en de mogelijkheid om afzonderlijk demp- en niveauregeling aan zones toe te wijzen. Dit betekent bijvoorbeeld dat het nu mogelijk is om de WM Touch te configureren om het niveau van een zone te regelen.

Vernieuwde Sys Control-app
“We zijn erg verheugd om een ​​complete vernieuwing van de Sys Control-app aan te kondigen. Hierin zitten krachtige nieuwe functies om een werkend systeem te optimaliseren en een verbeterde interface voor een betere algehele gebruikerservaring", zegt Luigi Chelli, Powersoft's UX Design-specialist. "In plaats van simpelweg meer knoppen toe te voegen, hebben we aan de verzoeken van onze gebruikers voldaan door iets leukers te creëren, met een smaakvolle, touch-vriendelijke aanpak."

Een update-opknapbeurt
Hieronder volgt een overzicht van de overige verbeteringen:

  • Nieuwe versie van de Sys Control-app: (iOS en Android): verbeteringen in de bruikbaarheid, nieuwe systeemcontrolemogelijkheden en vereenvoudigde configuratie en toegang.
  • Scheiding van zonedemping en niveauregeling in de WM Touch: gebruikers kunnen de WM Touch nu instellen om het niveau of de demping van een bepaalde zone onafhankelijk te regelen.
  • Verbetering van de bruikbaarheid van de WM Touch-firmware.
  • Subzones voor DMD-systemen: gebruikers kunnen nu groepen luidsprekers binnen een zone bedienen.
  • Beperking tot audioniveauregelingen in DMD-systemen: gebruikers kunnen de minimaal en maximaal toegestane audioniveaus voor een bepaalde zone of subzone definiëren.
  • Invoering DMD systeem aan/uit via GPI: het is nu mogelijk om het gehele systeem op afstand aan/uit te zetten, via GPI.

Nu downloaden
ArmoníaPlus versie 2.3 en bijbehorende video-tutorials kunnen worden gedownload via de volgende link: https://bit.ly/3JAyvXG