Powersoft Marketing Award 2023 bijgesneden

Powersoft Marketing Award 2023

25-03-2024 / Nieuws

**Nederlandse Deelnemers Winnen Grote Prijs op Powersoft IMEIA Distributor Meeting 2024**

Vorige week was een triomfantelijke tijd voor Nederlandse vertegenwoordigers Herjan en Martinus, die afreisden naar het zonnige Cyprus om deel te nemen aan de Powersoft IMEIA Distributor Meeting 2024. Tijdens dit prestigieuze evenement, dat draait om innovatie en excellentie in de audiowereld, werden op 12 maart 2024 de felbegeerde Powersoft awards uitgereikt.

De Powersoft awards, verdeeld over verschillende categorieën zoals groei, focus, project en marketing, vertegenwoordigen de crème de la crème van prestaties binnen de industrie.

Nederland was niet alleen getuige van een indrukwekkende groei, met bijna een verdrievoudiging ten opzichte van 2022, maar mocht ook de hoofdprijs in ontvangst nemen in de categorie marketing. De innovatieve en creatieve marketinginspanningen werden beloond, met als hoogtepunt de bekendheid van de UNICA auto.

De UNICA auto, met zijn opvallende ontwerp, heeft een aanzienlijke naamsbekendheid verworven binnen de audiowereld. Eerder werd de auto al prominent genoemd in de Powersoft We Talk Audio blog, waar tijdens een interview met Fabrizio de voorzijde van de Hyundai Ionic 5 werd voorzien van een grill die geïnspireerd was op de UNICA versterker.

Het volledige interview, waarin de auto te zien is vanaf 10:42, is hier te bekijken: [Powersoft We Talk Audio interview]

Deze overwinning benadrukt niet alleen de technologische vooruitgang en innovatie binnen Nederland, maar ook de toewijding aan creatieve marketingstrategieën die de grenzen van de industrie verleggen. Herjan en Martinus kunnen trots terugkijken op hun prestaties en de erkenning die ze hebben ontvangen op het wereldtoneel van de audiowereld.