Training Powersoft Dynamic Music Distribution

Training: Powersoft Dynamic Music Distribution

24-09-2021 / Nieuws

Wil je als AV installateur een nieuwe manier leren van ontwerpen en installeren van een audiosysteem? Een manier die makkelijker en efficiënt is, maar ook heel betaalbaar. En je bovendien minder tijd kost? Dan moet je bij deze Powersoft training zijn. Met Powersoft's Dynamic Music Distribution concept ga je gebruik maken van de nieuwste technologie en plaats je multi-zone audiosystemen in een handomdraai.

Dynamic Music Distribution
In dit concept ga je gebruik maken van de Powersoft versterker platformen Mezzo, Duecanali, Quattrocanali en Ottocanali. Dit zijn de betrouwbaarste en krachtigste versterkers die er momenteel in de markt verkrijgbaar zijn. Je gaat leren werken met Dante en met de waanzinnige DSP engine van Powersoft, die volledig is gericht op het ontwerpen en uitrollen van installaties.

Bediening via touch
Powersoft heeft verleden jaar een touchscreen uitgebracht waarmee alle functionaliteit van een multi-zone audiosysteem bediend kan worden. Bron selectie, volumeregeling, alsook het oproepen van presets of scenes. Met dit stijlvolle touchscreen gaan we in de training werken.

Andere manier van ontwerpen
Vergeet de voorversterker. Vergeet de matrix. Vergeet externe DSP's. Vergeet moeilijke programmatuur. Maar leer vertrouwen op het unieke concept waar Powersoft jarenlang aan heeft gewerkt. Maak kennis met Dynamic Music Distribution en maak gebruik van de betrouwbaarheid van Powersoft.

Wanneer?
Donderdag 28 oktober

Hoe laat?
Inloop vanaf 09.30 uur, start training om 10.00 uur

Waar?
Evenementenlocatie De Hoefslag, Wencopperweg 23 in Barneveld (midden van het land)

Door wie?
De training wordt gegeven door Bernd Vos, Powersoft specialist

Aanmelden?
Deelname is gratis, maar graag van te voren aanmelden bij Ferdi van den Berg via ferdi@mennegat.nl.
Er is ruimte voor 25 deelnemers. Vol is vol.

Deze training wordt georganiseerd door de Nederlandse Powersoft importeur Mennegat Trading in samenwerking met groothandelspartner Niehoff AV distribution & support en fabrikant Powersoft.

Bekijk meer over Dynamic Music Distribution.


Door onze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons  Privacybeleid. Sluiten