Powersoft WM TOUCH 4.3" zwart
Powersoft WM TOUCH 4.3" zwart
Powersoft WM TOUCH 4.3" zwart
Powersoft brown

Powersoft WM TOUCH 4.3" zwart

Bestelnummer: 10681 Niet op voorraad.

Volgende levering april 2023.

De Powersoft WM Touch is een bedieningspaneel met 4:3 touchscreen welke gebruikt kan worden in combinatie met de DSP+Dante versies van de MEZZO, Quattrocanali en Ottocanali versterkers. Bronselectie, volumeregeling en het oproepen van scenes/presets is een fluitje van een cent voor de eindgebruiker dankzij het overzichtelijke display met touch functionaliteit.

Eigen netwerk
Er is geen enkele noodzaak om in te breken op het netwerk van het bedrijf. Je sluit de WM Touch via RJ45 aan op één van de eerder genoemde versterkers waarna een eigen netwerk ontstaat. Het paneel wordt gevoed via PoE en kan geïnstalleerd worden in een enkele back box. De installatie kan verticaal of horizontaal. De weergave kan op het touchpanel ingesteld worden.

Diverse layouts
De WM Touch is uitgerust met diverse user interface layouts die geselecteerd kunnen worden. Binnen de gerelateerde ArmoniaPlus DSP software kunnen alle presets gemaakt worden, volumeniveaus geregeld worden en bronnen worden geactiveerd. De software draait stabiel op het eigen netwerk en is dus niet afhankelijk van het bedrijfsnetwerk.

Pagina website Powersoft: https://www.powersoft.com/en/W...

Meer informatie